HOME

Daging Online Menyediakan Daging Segar Buat Kakak Manis Suri Rumah Yang Selalu Sibuk. Kami Ingin Pastikan Anda Kekal Di Rumah Bersama Anak-Anak & Keluarga Tersayang & Tunggu Sahaja Daging Yang Dipesan Sampai Depan Rumah Anda Di Seluruh Semenanjung Malaysia

Di Daging Online, Kami Hanya Membekalkan Daging Lembu Tempatan & Daging Kambing Yang Semestinya HALALAN TOYYIBAN, Insyallah Halal Lagi Baik.

Tidak Seperti Pembekal Daging Lain, Yang Tidak Diketahui Asal Usul Dagingnya Dari Mana, Kami di dagingonline.com Hanya Menggunakan Lembu & Kambing Yang Sihat, Terpilih & Disembelih di Rumah Sembelihan Syari’e.

Kini Anda Boleh Menyajikan Masakan Berunsurkan Daging Segar Yang Berkualiti Untuk Menjamin Kesihatan & Keselamatan Keluarga Tersayang.

  • daging batang pinang
  • daging segar tempatan
  • daging segar tempatan
  • daging lembu segar
  • daging segar tempatan
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • tulang tulang segar
  • daging
  • daging
  • daging
  • daging
  • otak lembu
  • daging
  • tulang

Apakah Halangan Kakak Manis Untuk Dapatkan Bekalan Daging Segar?


  • Takde masa keluar rumah sebab sibuk
  • Jarak pasar jauh dari rumah
  • Order online, tapi kos delivery mahal
  • Nak order online, risau kena SCAM
  • Sibuk uruskan anak & kerja rumah
  • Area rumah takde penjual daging
  • Malas bersiap keluar rumah
  • Tak pasti status HALAL daging
  • Tak pandai bezakan daging segar / import
  • Tak tahu kegunaan daging ikut masakan
  • Tak reti nak beli bahagian mana
  • Tak tahu nak beli banyak mana
  • Risau harga mahal
  • Pergi pasar, suasana pasar kotor & bising
  • Bimbang dengan covid-19 bila keluar rumah
  • Nak order online, tapi seller tak boleh COD
  • Kawasan pedalaman, susah nak order
  • Jika luar kawasan, daging tak boleh pos

TOP SELLING PRODUCT

YA, SAYA NAK ORDER DAGING


FREE 1kg Tenderloin buat Puan-Tuan yang bertuah setiap minggu.. Isi Nama & Emel sekarang ya…

* indicates required
daging segar

β€œ Saya memang minat makan daging segar. Lebih prefer beli dengan Daging Online, dah 3-4 kali order ” β€” Omar , Kg. Seri Aman Puchong


daging segar

β€œ Senang beli dekat dagingonline.com ni. Saya kat JB, order pun boleh sampai. TQ Daging Online sebab hantar juga walau jauh ” β€” Haikal, Johor Bahru


PRODUK KESUKAAN RAMAI


Apakah Kesalahan UTAMA Peminat Daging Segar Selalu Buat ?


1 – Fokus Cari Daging Murah Sahaja

Sebagai pengguna, kita akan survey banyak tempat untuk dapatkan harga murah, itu adalah bagus. Tapi kita selalu lupa, barangan yang murah selalunya rendah kualiti, tiada warranty & tiada feedback yang bagus. Lastly, kita tak jumpa & hanya buang masa. Ramai juga seller yang sediakan daging segar dengan harga murah. Tapi kualiti dagingnya mesti rendah. Ada seller jual daging yang dibekukan dalam masa lama. Ada seller yang berikan daging import, bukan daging segar. Mereka mengaburi mata anda sebagai pengguna, sedangkan anda tidak mengetahuinya.

2 – Tak Kenalpasti Bahagian Yang Betul Untuk Masakan

Kebiasaannya penjual daging tidak mengajar & memberi syor terbaik buat pelanggan daging yang mana paling baik untuk setiap jenis masakan. Ini menyebabkan masakan tidak rasa seperti yang diinginkan sebab mungkin kita dapat bahagian daging yang liat atau terlalu lembut.

3 – Tak Kenal Penjual

Terlebih baik jika anda lebih mengenali penjual daging yang anda berurusan. Jika dah lebih kenal & selalu beli, susah kita nak kena SCAM sebab kita dah kenal dengan penjual tersebut.
daging segar

β€œ Selalu sibuk & takde masa keluar, order dekat whatsapp je senang ” β€” Azliza, Cyberjaya


daging segar

β€œ Rumah jauh dari pasar, tak larat keluar jauh-jauh. Order dagingonline.com je, rider hantar ” β€” Khairul, Dengkil


DAGING PILIHAN

4 – Terbeli Daging Import

Ini selalu terjadi. Nak cari daging segar, tapi dibelinya daging import sebab kabur dengan harga yang murah. Ada segelintir seller yang tidak bertanggungjawab menipu pelanggan dengan menjual daging import, dan mengatakan ianya adalah segar.

5 – Berat Tak Cukup Timbangan Sebenar

Sebagai contoh, kita nak daging sebanyak 1kg. Tapi seller tak bertanggungjawab campurkan daging dengan 30% – 40% bahagian berlemak. Kita sebagai pengguna rugi banyak. Akibat kecuaian kita, hidangan 1kg daging sepatutnya mampu disantap untuk 7-8 orang, akan berkurangan hanya kepada 3-4 orang sahaja.
daging

β€œ Saya tak suka sangat order barang online, risau kos delivery terlalu mahal. Tapi OK lah, dagingonline.com caj standard rate, berbaloi dengan laju dia hantar ” β€” Lim Khai, Hartamas


daging

β€œ Pernah dulu order barang online, kena SCAM.. Cuba order kat dagingonline.com, Alhamdulillah sampai ” β€” Haikal, Puchong Prima


BAHAGIAN FAVOURITE ANDA


Apakah Aspek Pemilihan Daging Segar Yang Betul & Terbaik Untuk Keluarga Anda ?


daging segar

β€œ Walaupun suri rumah, saya sibuk urus anak kat rumah, takde masa. Sebab tu beli apa-apa dekat online je. Selalu saya restock daging segar dekat Daging Online ” β€” Halinda, Kg.Tengah Puchong


daging segar

β€œ Dah rata saya cari orang jual daging segar, masalah kawasan rumah saya ni takde seller daging. Sebab tu order dengan Daging Online ” β€” Ali, Subang


Kenapa Perlu Pilih dagingonline.com Bila Nak Dapatkan Daging Segar ?


Khidmat Yang Cepat

Selesai sahaja order anda dibuat di website / whatsapp, kami terus proses. Dalam jangka masa 24 jam, daging segar pilihan anda akan sampai di hadapan tangga anda

Stok Selalu Ada

Jangan risau stok, kami menyediakan stok agak banyak & paling penting, stok kita sentiasa ada sepanjang tahun. Tidak kira di musim raya / cuti umum.

Mesra Pelanggan

Kami mengutamakan servis terbaik. Jika ada sebarang pertanyaan & kemusykilan, anda boleh whatsapp terus kami ataupun terus ke pautan F.A.Q ini sahaja.
daging segar

β€œ Malas nak keluar, dengan panas & kotor di pasar. Saya prefer order dengan whatsapp je dari Daging Online ” β€” Liza, Putrajaya


daging

β€œ Selalu pergi kedai jual daging, agak kotor & ragu-ragu juga status HALAL. Saya pilih beli dengan Daging Online sebab lebih yakin ” β€” Faiz, Ampang

Transparent

Apa yang anda lihat di website kami, itulah yang anda akan dapat apabila stok sampai di rumah anda. Jika tiada stok, anda bakal lihat paparan β€œ Out-of-stock β€œ di bahagian produk, tiada transaksi yang hanky-panky ataupun SCAM.

Variasi Produk

Tidak seperti penjual daging lain, kami di dagingonline.com mementingkan keperluan & kemahuan anda sebagai pelanggan. Disini, kami sediakan segalanya untuk anda pilih & bawa pulang ke dapur anda.

Konsultasi PERCUMA

Kami sediakan informasi lengkap di setiap deskripsi produk, kegunaan & pelbagai info penting lain untuk rujukan anda. Juga kami ada sediakan pautan istimewa buat anda tambah sedikit ilmu yang bermanfaat disini —-
daging segar

β€œ Saya pernah ditipu peniaga, nak beli daging segar, diberinya daging import. Serik dah kena, so saya pilih dagingonline.com sebab banyak testimoni positif.. ” β€” Izwan, Seremban


daging

β€œ Masalah besar bila ke kedai daging, diorang tak bagitahu daging mana elok untuk masak rending. Main bagi je apa yang ada, cukup saya tak suka. Daging Online ni bagus, dorang layan je apa kita tanya ” β€” Fendi, Bandar Baru Bangi

Warranty & Refund

Kami komited untuk memberikan yang terbaik. Kami turut mementingkan kepuasan & pengalaman yang baik buat anda ceritakan kepada kenalan & keluarga diluar sana. Jika berlaku sebarang kerosakan produk, mahupun ketidak-puasan hati, kami akan segera bertanggungjawab.

Pengalaman Online

Kami berpengalaman dalam mengambil langkah proaktif menguasai sepenuhnya pemasaran secara online. Anda akan sentiasa disajikan dengan video, gambar, dan posting menarik di platform media sosial kami. Boleh ikuti kami di Youtube, Tiktok, Facebook, Instagram & Telegram.

Kenduri & Majlis

Kami boleh custom order kenduri / majlis keraian anda. Buat yang ingin meraikan majlis keramaian dan kenduri, amat dialu-alukan untuk berbincang di whatsapp kami. Kita PM tepi untuk diskaun menarik jika anda perlukan daging segar dalam kuantiti banyak untuk kegunaan tertentu.
daging

β€œ Musim-musim wabak ni, tak berani nak keluar bersesak tempat ramai semata nak beli daging segar. Order dengan dagingonline.com je lah, mudah & cepat lagi ” β€” Safwan, Sungai Long


daging segar

β€œ Kadang-kadang bila nak masak sikit je, kita tak reti beza berapa kilo nak kena guna. Saya tanya dengan staf dagingonline.com. Selesai masalah saya ” β€” Shireen, Semenyih

Penjimatan Berganda

Sebagai pengguna, tidak perlu keluar rumah. Hanya tambah sedikit caj penghantaran, rider kami akan buat penghantaran ke lokasi anda. Paling penting, anda jimat masa & tenaga, boleh luangkan banyak masa untuk bersama keluarga tersayang & rancang sajian apa untuk dihidangkan.

Delivery Semenanjung

Jika sebelum ini, kami hanya fokus sekitar Lembah Klang & Kuala Lumpur sahaja. Kini, kami telah berjaya mendapatkan servis kurier frozen, untuk menghantar daging segar kepada anda ke seluruh Semenanjung Malaysia. Ambil masa sekitar 24 jam hingga 48 jam untuk sampai.  Sungguh pantas..

Order Yang Ringkas

Website & sistem order kami direka khas sesuai untuk pengalaman pelanggan yang istimewa ketika shopping online. Demi memudahkan peminat daging segar untuk mendapatkan bekalan daging secara online, kami custom untuk segala sistem pembayaran & booking juga diciptakan buat anda.
daging segar

β€œ Saya tak suka suasana pasar yang bising, kotor & busuk. So saya lebih suka beli online je semua barang dapur ” β€” Faridah, Putrajaya


daging segar

β€œ Saya memang suka beli barang online, tapi tak ramai yang boleh delivery barang basah macam daging segar ni. Walaupun saya di Penang, Daging Online tetap boleh hantar.. TQ ya ” β€” Angela, Georgetown

Keep-In-Touch

Hebahan Terkini Setiap Masa Dengan Pelanggan. Anda akan sentiasa mendapat update terkini melalui emel kami. Kami dah set kan pemasaran emel secara automatik, untuk anda dapatkan status & informasi terkini tentang produk, promosi & jenama kami. Anda boleh terus isikan Nama & Emel disini —

PROMOSI

Jika anda subscribe Emel List kami, anda akan menerima update tentang diskaun produk & sebagainya. Pelbagai PROMOSI menarik buat pelanggan tetap kami dan buat pemborong sekalian. Anda bertuah kerana selalu mendapat PROMOSI yang berpanjangan daripada dagingonline.com

Legit & Serius

Kami bermula sejak pandemik covid-19 pada awal tahun 2020. Asas kami terbina dengan serius & bersemangat. Target & misi kami masih sama, iaitu ingin terus membekalkan produk berasaskan daging buat peminat daging segar walau dimana anda berada & walau dalam apa keadaan sekalipun.
daging segar

β€œ Mula kenal dagingonline.com ni sebab agen dia adalah member saya. Nak beli senang juga, sebab ada agen dah ” β€” Tuan Yid, Kelana Jaya


daging segar

β€œ Saya ni duduk kat pedalaman, kampung sikit. Saya cuba-cuba order daging segar dekat website dagingonline.com, sampai juga.. Terkejut… ” β€” Rusniza, Sendayan


Sebagai Pengguna, Apakah HAK PENGGUNA Yang Anda Perlu Tahu?


tulang rusuk

Informasi Jelas

Pengguna berhak tahu segala maklumat tentang apa yang ingin dibeli. Dari segi spesifikasi produk, harga, kualiti, feedback, dan juga lain-lain informasi penting. Jangan mudah terpedaya dengan tawaran harga murah, iklan yang berunsur penipuan dan keterlaluan, dan juga terpedaya dengan sebarang penyelewengan, penipuan dan maklumat palsu tentang produk. Di dagingonline.com kami menyediakan penerangan penuh tentang daging kami. Jika ada sebarang soalan berbangkit anda boleh terus whatsapp kami di sini ataupun terus ke pautan F.A.Q untuk sebarang soalan lazim.


daging

Bebas Memilih

Anda sememangnya berhak sepenuhnya atas pembelian sendiri. Tidak perlu dipengaruhi oleh penjual yang bermulut manis. Anda seharusnya dibenarkan memilih dengan bebas untuk mendapatkan produk / perkhidmatan mengikut citarasa & bajet masing-masing. Pengguna yang bijak, sememangnya mengutamakan kualiti daging segar yang terbaik, cepat penghantarannya, baik layanan perkhidmatan, dan juga menjimatkan anda. Lebih-lebih lagi buat kakak manis yang sentiasa sibuk, pilihan daging segar dari dagingonline.com sememangnya berbaloi-baloi.



daging batang pinang

Produk & Servis Terbaik

Seringkali untuk mendapatkan sesuatu barangan mahupun perkhidmatan, aspek kualiti paling penting sekali. Anda sebagai pengguna berhak untuk mendapatkan 100% kualiti daging segar mahupun daging frozen yang terbaik daripada kami. Dagingonline.com begitu komited menyediakan servis layanan & penghantaran terpantas sedaya upaya kami. Di samping aspek penekanan terhadap kualiti daging yang HALAL lagi baik, Insyallah..


daging

Ganti Rugi

Apabila produk & servis yang dibeli tidak begitu memuaskan hati, sepatutnya anda sebagai pengguna berhak mendapatkan ganti rugi (refund). Ini adalah salah satu keistimewaan yang ada dalam dagingonline.com bila anda bersama kami. Kualiti terjamin, dan wang anda bakal dikembalikan 100% tanpa anda memulangkan kembali daging segar kepada kami. Anda boleh terus ke pautan (Privacy Policy & Refund Policy) untuk bacaan rujukan lanjut tentang proses ganti rugi.


Apa Kata Mereka Sebagai Peminat Daging Segar dagingonline.com ?


  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar

β€œ Saya mula-mula tak percaya macam mana daging segar boleh pos. Saya cuba jer lah order. Then sampai stok daging segar dari Daging Online dalam keadaan sangat baik & masih segar bugar.. ” β€” Halim, Melaka


daging

β€œ Selalu bila dah balik kerja lewat petang, memang malas nak keluar beli barang dapur dah. So saya beli je daging dekat Daging Online lebih senang. Hantar depan rumah ” β€” Stephanie, Bangsar South


daging

β€œ Rumah saya dekat dengan HQ Daging Online di Puchong ni. Terus calling je, dorang hantar daging ” β€” Zaihasra, Taman Putra Prima


daging

β€œ Bila waktu kerja, nak keluar masa agak limited. Saya suka order daging online saja, lebih ekonomik ” β€” Farah, Damansara


daging lembu segar

β€œ Saya regular customer Daging Online. Satu je saya suka, daging dorang memang cantikkkk… ” β€” Syafiq, Bandar Tun Hussein Onn


daging segar

β€œ Dorang boleh ikut masa kita untuk delivery, tu yang saya prefer beli kat sini. TQ team Daging Online ” β€” Ayuni, Cheras


daging segar

β€œ Saya order on-the-spot, dorang delivery pun on-the-spot… Dahsyat… Laju.. ” β€” Zarina, Kuala Lumpur


daging lembu tempatan

β€œ Memang kami sekeluarga suka daging dalam masakan. Jumpa juga dengan supplier yang mudahkan kami akhirnya.. Alhamdulillah lah.. ” β€” Juraiha, Port Dickson


daging segar tempatan

β€œ Tak pernah pun beli daging secara online. Tengok review semua macam OK, saya try.. Sampai weh… Hehehe.. ” β€” Syamimi, Shah Alam


daging segar

β€œ Orang rumah saya guna daging buat masak jual-jual rendang. Saya ambil stok dari Daging Online, sebab lebih senang & dorang boleh ikut apa kita mahu ” β€” Tuan Azwan, Putra Perdana


Khas buat peminat Daging Segar juga Daging Sejuk Beku (Import) yang suka untuk tambah karung poket bulanan dengan menjual daging. Disini anda masih berpeluang lagi untuk bersama kami dalam program RESELLER. Kami amat memahami keadaan ekonomi yang agak mencabar ketika kini. Walaupun keadaan negara sudah berpindah dari fasa pandemik ke fasa endemik, namun kita masih bergelut dengan masalah ekonomi global yang tidak akan kesudahan. Pernah anda terfikir sebegini ?
Bagaimana Jika keadaan seperti sebelum ini berulang lagi?

Bagaimana Jika ketika itu, sumber pendapatan utama kita selama ini terjejas sekali lagi ?

Adakah kita ada simpanan & persediaan kewangan secukupnya untuk menghadapinya sekali lagi ?

Bersediakan kita, jika keadaan seperti pandemik teruk covid-19 berulang kembali melanda Malaysia ?
daging segar

β€œ Best jadi reseller, ada lah sikit untung-untung buat topup duit bulanan saya “ — Suhairi, Taman Medan


daging segar

β€œ Saya dah ada bisnes lain. Saja buat suka-suka sebab area rumah taman saya ada ramai penduduk. Tak sangka lebat juga masuk, Alhamdulillah rezeki saya anak beranak.. “ — Aufirhan, Setia Alam


Persoalan yang kami utarakan semua itu adalah persoalan yang kita sendiri harus jawab. Namun, di sebalik keadaan ekonomi yang teruk pernah melanda dunia pada ketika itu, adakah anda tahu terdapat beberapa industri yang menjana keuntungan 5X – 10X berbanding tahun sebelumnya ?
Ya, industri makanan adalah salah satu yang mendapat pulangan berlipat kali ganda. Alhamdulillah, ini yang dipanggil ” Blessings In Disguise “ ataupun Rahmat Yang Tersembunyi..
daging segar

β€œ Saya memang suka jual produk orang. Senang, kita tinggal promote je. Tunggu sales masuk, takyah sibuk-sibuk nak jadi founder, nanti sakit kepala.. “ — Cik Hasnidar, Cyberjaya


daging segar

β€œ Pada mulanya saya tak tahu macam mana nak jual daging ni. Saya cuba upload gambar & video daging online di whatsapp story & FB profile saya je. Tak sangka ramai jiran & kenalan nak order. Best juga.. “ — Yatie, Seri Kembangan


Terutamanya yang berkonsepkan DELIVERY seperti di Daging Online, bisnes membekalkan daging segar buat rakyat Malaysia ketika suasana pandemik teruk berlaku. Namun, tidaklah dijanjikan bulan bintang jika anda turut serta dalam program kami.
Cuma mungkin dengan ada sedikit penambahan dalam dompet simpanan bulanan anda, ia boleh dijadikan sebagai dana kecemasan ketika anda memerlukan. Paling penting, khas untuk anak-anak & keluarga terdekat yang tersayang, kita mampu memberikan yang terbaik apabila ada lebihan dana kecemasan.
daging segar

β€œ Komitmen bulanan duduk di metropolitan KL ni, semua orang tahu. Kalau takde sumber income tambahan, struggle la hujung bulan. Saya buat sebagai part-time jadi reseller Daging Online, boleh tambah sikit-sikit income OK lah.. “ — Ridzuan, Sungai Penchala


daging segar

β€œ Ambo student lagi. Bisnes suka-suka sambil jalan-jalan jupo saing sobat. Ambo cover area Kota Bharu jah, sapo-sapo nok order daging tu boleh cari ambo deh.. “ — Amin, Kota Bharu


Hasil untung perniagaan kecil-kecilan nanti, mampu menampung serba sedikit keperluan anda apabila dalam keadaan tersepit. Lagi pula permintaan daging segar adalah terlalu tinggi, dan produk jualan pula adalah bahan makanan asas yang tidak memerlukan pemasaran gempak ala-ala perniagaan seperti fesyen, produk kesihatan, dan kosmetik. Ia tidaklah dikatakan terlalu mudah, tapi sangat sesuai buat mereka yang “low-profile” punya mindset.
Peluang bisnes seperti Daging Online adalah BONUS buat mereka yang sememangnya tidak banyak skill marketing yang gempak, tak pandai menjual sangat, tak pandai menulis ayat power, malu nak approach customer, tak pandai closing, dan tak tahu asas editing video & sebagainya. Kerana apa ? Hampir kesemua alat bantu pemasaran bakal kami sediakan untuk anda. Anda hanya TIRU & BUAT sahaja..
daging segar

β€œ Saya memang jual kat jiran taman aje. Saya upload dalam group whatsapp taman, amik order, pastu malam lepas balik kerja, delivery untuk setiap rumah. Not bad juga, nak laku setiap hari 5kilo – 8kilo tu kacang aje, hehehe.. “ — Cik Aten, Taman Desiran Bayu Puchong


daging segar

β€œ Kami di Usrah Mart setiap kali nak raya, akan restok daging segar dengan team Daging Online ni. Permintaan di kedai amat tinggi, terpaksa dapatkan bekalan tambahan bila musim perayaan.. “ — Usrah Mart, Shah Alam


Sudah ramai yang mula & berjaya bersama kami ketika musim PKP 1.0, PKP 2.0, PKP 3.0, musim perayaan Aidilfitri, dan terkini musim endemik. Secara jujurnya, apabila anda aktif jadi sebahagian RESELLER DAGING ONLINE, dan hasilnya mampu memberi tambahan RM200-RM500 setiap bulan pun, kami yakin ia adalah bajet tambahan yang amat baik buat anda sekeluarga. Banyak manfaat yang boleh dibuat dengan tambahan pendapatan sedemikian.
Anda boleh bermula kecil dahulu, dan mula sebarkan bisnes daging secara part-time di media sosial. Terserah buat anda sendiri untuk menjual dengan kreativiti masing-masing. Kami di pihak HQ akan memberi bimbingan semampu mungkin, dengan harapan kita dapat bekerjasama dengan baik. Langkah awal, adalah langkah yang agak mencabar. Namun apabila sudah bermula, anda akan rasa hasilnya seperti testimoni yang kami letakkan disini.
daging segar

β€œ Mulanya ibu saya customer Daging Online ni. Setiap kali beli banyak, saya terfikir lebih baik jadi agen. Boleh dapat harga diskaun agen & tambah income sikit buat jualan.. “ — Zulkifli, Putra Perdana


daging segar

β€œ Layan juga buat bisnes daging ni. Kami supply bekalan daging frozen import kat kedai-kedai tomyam area Selatan. Thanks Daging Online, sebab mudahkan urusan bekalan kami.. “ — Mazlan Brothers, Ayer Molek Melaka


Buat anda yang serius & betul ada minat mendalam dalam memulakan perniagaan daging segar sendiri secara kecil-kecilan, disinilah tempat terbaik untuk bermula. Tanpa modal yang besar & tanpa perlu ada kedai, anda juga tidak perlu kotorkan tangan untuk memotong daging.

Hanya perlukan sedikit kesungguhan & tekun untuk mempromosikan daging segar ini buat kenalan, sahabat, jiran tetangga mahupun saudara-mara anda. Ada rezeki, anda mampu menambah salah satu cabang pendapatan bulanan, dengan menjual daging segar daripada Daging Online buat pasaran sekitar anda. Selamat maju jaya… KLIK LINK DIBAWAH
daging segar

β€œ Sambil jual runcit & borong buat client kami, terdorong untuk bagi peluang buat mereka yang suka berusaha. Alhamdulillah, tak banyak pun, at least HQ Daging Online mampu sumbang sedikit manfaat buat anda.. “ — Haizad, Marketing Manager dagingonline.com

Best-Selling Product

TOP PRODUCT