HOME

Daging Segar Untuk Busy Mommies
Kini, daging boleh pos seluruh Semenanjung Malaysia. Anda di KL/Selangor & Kota Bharu, order sekarang, daging sampai dalam 2-3jam. Jika kawasan lain, kurang 24jam, sampai terus depan tangga anda.

Hanya daging lembu tempatan & kambing HALALAN TOYYIBAN yang dibekalkan. Insyallah HALAL lagi baik. Tidak seperti pembekal daging lain, yang tidak diketahui asal usul dagingnya dari mana, dagingonline.com hanya menggunakan lembu & kambing sihat, terpilih & disembelih di rumah sembelihan syari’e.

  • daging batang pinang
  • daging segar tempatan
  • daging segar tempatan
  • daging lembu segar
  • daging segar tempatan
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • tulang tulang segar
  • daging
  • daging
  • daging
  • daging
  • otak lembu
  • daging
  • tulang

Halangan Kakak Manis Nak Dapatkan Daging Segar?

Takde masa keluar rumah sebab sibukJarak pasar jauh dari rumah
Order online, tapi kos delivery mahalNak order online, risau kena SCAM
Sibuk uruskan anak & kerja rumahArea rumah takde penjual daging
Malas bersiap keluar rumahTak pasti status HALAL daging
Tak pandai bezakan daging segar / importTak tahu kegunaan daging ikut masakan
Tak reti nak beli bahagian manaTak tahu nak beli banyak mana
Risau harga daging jadi lebih mahalPergi pasar, suasana pasar kotor & bising
Kawasan pedalaman, susah nak orderNak order online, tapi seller tak boleh COD
Bimbang dengan covid-19 bila keluar rumahJika luar kawasan, daging tak boleh pos

TOP SELLING PRODUCT

YA, SAYA NAK ORDER DAGING



FREE 500g/1kg Daging Segar buat Puan/Tuan yang bertuah.. Isi Nama & Emel sekarang ya…

* indicates required

Kesalahan UTAMA Mommies Selalu Buat Masa Beli Daging ?


1 – Fokus Cari Daging Murah Sahaja
Survey tempat murah memang bagus. Namun hakikatnya, barang murah rendah kualiti, tiada warranty & tiada feedback bagus. Lastly, tak jumpa & hanya buang masa. Ramai seller jual murah, ada seller jual daging yang dibekukan dah lama. Ada seller bagi daging import, bukan daging segar. Mereka mengaburi mata anda, sedangkan anda tidak tahu..
2 – Tak Kenalpasti Bahagian Betul Untuk Masak
Kebanyakan seller di pasar takde masa nak terangkan the best part untuk setiap jenis masakan. Bila tanya, dorang akan suggest daging yang ada stok di kedai mereka sahaja. Ini akan rosakkan rasa hidangan, juga buat masakan kita tak sama macam kualiti & cara yang kita nak. Habis lari rasa & buat hilang mood, lagi-lagi nak sajikan untuk tersayang..
3 – Tak Kenal Penjual
Terlebih baik jika mengenali penjual daging yang kita berurusan. Jika dah lebih kenal & selalu beli, susah kita nak kena SCAM sebab kita dah kenal dengan penjual tersebut. Di Daging Online, para mommy sekalian dah tak perlu risau, kita selalu broadcast & hebahkan info terkini di emel masing-masing..
daging segar

” Saya memang minat makan daging segar. Lebih prefer beli dengan Daging Online, dah 3-4 kali order ~ Tuan Omar, Sri Aman

daging segar

Senang beli dekat dagingonline.com ni. Saya kat JB, order pun boleh sampai. TQ Daging Online sebab hantar juga walau jauh ~ Tuan Hazim, Johor


PRODUK KESUKAAN RAMAI

daging segar

” Selalu sibuk & takde masa keluar, order dekat whatsapp je senang ” ~ Puan Azliza, Cyberjaya

daging segar

” Rumah jauh dari pasar, tak larat keluar jauh-jauh. Order dagingonline.com je, rider hantar ” ~ Tuan Khairul, Larut


Kesalahan Lain Para Mommy Buat Masa Beli Daging ?


4 – Terbeli Daging Import
Realitinya, ini memang terjadi. Nak cari daging segar, tapi terbeli daging import sebab dikaburkan dengan harga murah. Ada seller yang tak bertanggungjawab tipu pelanggan, dorang jual daging import, tapi claim cakap daging segar. Daging import tu selalunya kerbau frozen dari India. Tak sama tekstur dengan daging segar lembu tempatan.
5 – Berat Tak Cukup Timbangan Sebenar
Contohnya, kita nak daging 1kg. Tapi seller campurkan dengan 30% – 40% daging berlemak tanpa kita tahu. Bila balik masak, 1kg sepatutnya 5-6 orang boleh makan, tapi dah kurang kepada 3-4 orang je yang boleh makan. Yang lebihnya tu semua lemak. Kita dah tertipu… Beli dengan Daging Online, Insyallah takkan terjadi macam ni.

DAGING PILIHAN

daging

” Saya tak suka sangat order barang online, risau kos delivery terlalu mahal. Tapi OK lah, dagingonline.com caj standard rate, berbaloi dengan laju dia hantar ” ~ Tuan Lim, Hartamas

daging

Pernah dulu order barang online, kena SCAM.. Cuba order kat dagingonline.com, Alhamdulillah sampai ~ Tuan Haikal, Puchong Prima


Cara Pemilihan Daging Yang Betul & Terbaik Untuk Keluarga ?


1 – Baru Sembelih
Daging baru sembelih lebih baik daripada yang lama dibekukan (aspek terpenting). Penting untuk menjaga kualiti kesegaran daging yang dimakan oleh kita sekeluarga. Rasa masakan akan lebih enak & sedap.
2 – Proses Bersih
Sembelihan di rumah sembelihan sahaja. Daging bersih & bermutu tinggi, perlu mendapat selenggaraan daripada tenaga pekerja mahir. Staf yang berkemahiran tinggi, bersijil, dan tahu hukum-hakam agama untuk maslahat sebagai seorang Muslim.
3 – Kualiti Tinggi
Lembu berkualiti & ada verifikasi daripada Jabatan Veterinar. Lembu dipilih daripada baka lembu pedaging yang besar & sihat sahaja. Unsur daging yang HALALAN TOYYIBAN paling penting.


daging segar

Walaupun suri rumah, saya sibuk urus anak kat rumah, takde masa. Sebab tu beli apa-apa dekat online je. Selalu saya restock daging segar dekat Daging Online ~ Puan Halinda, Puchong

daging segar

” Dah rata saya cari orang jual daging segar, masalah kawasan rumah saya ni takde seller daging. Sebab tu order dengan Daging Online ~ Tuan Ali, Subang


Kenapa Perlu Pilih dagingonline.com Bila Nak Dapatkan Daging Segar ?


1 – Servis Cepat & Pantas
Selesai anda order di website / whatsapp, kami terus proses. Anda di KL/Selangor/KotaBharu ? Terus dapat dalam 2-3jam. Anda di kawasan selain tu? Kurang 24jam dapat stok depan tangga anda.
2 – Stok Selalu Ada
Daging Online sediakan stok agak banyak & paling penting, stok daging segar kita sentiasa ada sepanjang tahun (READY STOCK). Kami ada 8 supplier di Kota Bharu. Tidak kira di musim raya / cuti umum, stok sentiasa ada. Tak perlu risau lagi, ini bukan pre-order.
3 – Mesra Pelanggan
Kami mengutamakan servis terbaik. Jika ada sebarang pertanyaan & kemusykilan, anda boleh whatsapp terus kami ataupun terus ke pautan F.A.Q ini sahaja. Tanyalah pa sahaja sampai berpuas hati sebelum order. Kami cuba reply secepat mungkin, jangan malu segan ya.
daging segar

” Malas nak keluar dengan panas & kotor di pasar. Saya prefer order dengan whatsapp je dari Daging Online ” ~ Puan Liza, Putrajaya

daging

” Selalu pergi kedai jual daging, agak kotor & ragu-ragu juga status HALAL. Saya pilih beli dengan Daging Online sebab lebih yakin ” ~ Tuan Faiz, Ampang.


4 – Transparent
Apa yang anda lihat di website kami, itulah yang anda akan dapat apabila stok sampai di rumah anda. Jika tiada stok, anda bakal lihat paparan β€œ Out-of-stock β€œ di bahagian produk, tiada transaksi yang hanky-panky ataupun SCAM.
5 – Variasi Produk
Tidak seperti penjual daging lain, kami di dagingonline.com mementingkan keperluan & kemahuan anda sebagai pelanggan. Disini, kami sediakan segalanya untuk anda pilih & bawa pulang ke dapur anda. Barang exotic & barang rare yang tiada di tempat lain, kami sediakan buat peminat daging.
6 – Konsultasi PERCUMA
Kami sediakan informasi lengkap di setiap deskripsi produk, kegunaan & pelbagai info penting lain untuk rujukan anda. Juga kami ada sediakan pautan istimewa buat anda tambah sedikit ilmu yang bermanfaat disini

daging

” Tanya kat kedai, dorang tak bagitau daging mana untuk masak rending. Main bagi je apa yang ada, cukup saya tak suka. Daging Online ni bagus, dorang layan je apa kita tanya ” ~ Tuan Fendi, Bandar Baru Bangi

daging segar

” Saya pernah ditipu, nak beli daging segar, diberinya daging import. Serik dah kena, so saya pilih dagingonline.com sebab banyak testimoni positif ” ~ Tuan Izwan, Seremban


Apa Sebab Lain Perlu Pilih dagingonline.com ?

7 – Warranty & Refund
Produk Daging Online, disertakan warranty. Kalau ada masalah dengan produk, kita refund 100%. Anda tak perlu return semula barang yang rosak / salah. Kami komited untuk memberikan yang terbaik untuk peminat daging segar.
8 – Pengalaman Online
Kami berpengalaman dalam mengambil langkah proaktif menguasai sepenuhnya pemasaran secara online. Anda akan sentiasa disajikan dengan video, gambar, dan posting menarik di platform media sosial kami. Boleh ikuti kami di Youtube, Tiktok, Facebook, Instagram & Telegram.
9 – Kenduri & Majlis
Kalau anda nak buat kenduri / majlis keraian, boleh terus hubungi kami. Kita boleh custom order anda ikut permintaan. Terus saja whatsapp kami, PM tepi untuk diskaun menarik jika anda perlukan daging segar dalam kuantiti banyak buat kegunaan tertentu.
daging

Musim wabak ni, tak berani nak keluar bersesak tempat ramai semata nak beli daging segar. Order dengan dagingonline.com je lah, mudah & cepat lagi ” ~ Tuan Safwan, Kajang

daging segar

β€œ Kadang-kadang bila nak masak sikit je, kita tak reti beza berapa kilo nak kena guna. Saya tanya dengan staf dagingonline.com. Selesai masalah saya ” ~ Puan Shireen, Semenyih


10 – Penjimatan Berganda
Sebagai pengguna, tidak perlu keluar rumah. Hanya tambah sedikit caj penghantaran, rider kami akan buat penghantaran ke lokasi anda. Paling penting, anda jimat masa & tenaga, boleh luangkan banyak masa untuk bersama keluarga tersayang & rancang sajian apa untuk dihidangkan.
11 – Order Yang Ringkas
Website & sistem order kami direka khas sesuai untuk pengalaman pelanggan yang istimewa ketika shopping online. Anda akan dapat pengalaman membeli daging secara online dengan cepat, mudah & terjamin. Kita custom website & emel marketing yang up-to-date untuk memantapkan kualiti servis.
12 – Delivery Semenanjung Malaysia
Sebelum ini, kami hanya fokus sekitar Lembah Klang & Kuala Lumpur sahaja. Kini, kami telah berjaya mendapatkan servis kurier frozen, untuk menghantar daging segar kepada anda ke seluruh Semenanjung Malaysia. Ambil masa kurang dari 24jam untuk sampai depan tangga anda.  Sungguh pantas.
daging segar

Saya tak suka suasana pasar yang bising, kotor & busuk. So saya lebih suka beli online je semua barang dapur ” ~ Puan Faridah, Putrajaya

daging segar

β€œ Saya memang suka beli barang online, tapi tak ramai yang boleh delivery barang basah macam daging segar ni. Walaupun saya di Penang, Daging Online tetap boleh hantar.. TQ ya ” ~ Puan Angela, Georgetown


13 – Promosi berkala
Subscribe Emel List kami, nanti anda akan menerima update tentang diskaun produk & sebagainya. Pelbagai PROMOSI menarik & ilmu info penting buat pelanggan tetap kami dan buat pemborong sekalian. Anda bertuah kerana selalu mendapat update yang berpanjangan daripada dagingonline.com
14 – Order Yang Ringkas
Website & sistem order kami direka khas sesuai untuk pengalaman pelanggan yang istimewa ketika shopping online. Anda akan dapat pengalaman membeli daging secara online dengan cepat, mudah & terjamin. Kita custom website & emel marketing yang up-to-date untuk memantapkan kualiti servis.
15 – Legit & Serius
Kami bermula sejak pandemik covid-19 pada awal tahun 2020. Asas kami terbina dengan serius & bersemangat. Target & misi kami masih sama, iaitu ingin terus membekalkan produk berasaskan daging buat peminat daging segar walau dimana anda berada & walau dalam apa keadaan sekalipun.
daging segar

Mula kenal dagingonline.com ni sebab agen dia adalah member saya. Nak beli senang juga, sebab ada agen dah ” ~ Tuan Yid, Universiti Malaya

daging segar

β€œ Saya ni duduk kat pedalaman, kampung sikit. Saya cuba-cuba order daging segar dekat website dagingonline.com, sampai juga.. Terkejut… ” ~ Puan Rusniza, Sendayan


Apakah HAK SEORANG PENGGUNA Yang Anda Perlu Tahu?


tulang rusuk

Informasi Jelas

Pengguna berhak tahu segala maklumat tentang apa yang ingin dibeli. Dari segi spesifikasi produk, harga, kualiti, feedback, dan juga lain-lain informasi penting. Jangan mudah terpedaya dengan tawaran harga murah, iklan yang berunsur penipuan dan keterlaluan, dan juga terpedaya dengan sebarang penyelewengan, penipuan dan maklumat palsu tentang produk. Di dagingonline.com kami menyediakan penerangan penuh tentang daging kami. Jika ada sebarang soalan berbangkit anda boleh terus whatsapp kami di sini ataupun terus ke pautan F.A.Q untuk sebarang soalan lazim.


daging

Bebas Memilih

Anda sememangnya berhak sepenuhnya atas pembelian sendiri. Tidak perlu dipengaruhi oleh penjual yang bermulut manis. Anda seharusnya dibenarkan memilih dengan bebas untuk mendapatkan produk / perkhidmatan mengikut citarasa & bajet masing-masing. Pengguna yang bijak, sememangnya mengutamakan kualiti daging segar yang terbaik, cepat penghantarannya, baik layanan perkhidmatan, dan juga menjimatkan anda. Lebih-lebih lagi buat kakak manis yang sentiasa sibuk, pilihan daging segar dari dagingonline.com sememangnya berbaloi-baloi.


daging batang pinang

Produk & Servis Terbaik

Seringkali untuk mendapatkan sesuatu barangan mahupun perkhidmatan, aspek kualiti paling penting sekali. Anda sebagai pengguna berhak untuk mendapatkan 100% kualiti daging segar mahupun daging frozen yang terbaik daripada kami. Dagingonline.com begitu komited menyediakan servis layanan & penghantaran terpantas sedaya upaya kami. Di samping aspek penekanan terhadap kualiti daging yang HALAL lagi baik, Insyallah..


daging

Ganti Rugi

Apabila produk & servis yang dibeli tidak begitu memuaskan hati, sepatutnya anda sebagai pengguna berhak mendapatkan ganti rugi (refund). Ini adalah salah satu keistimewaan yang ada dalam dagingonline.com bila anda bersama kami. Kualiti terjamin, dan wang anda bakal dikembalikan 100% tanpa anda memulangkan kembali daging segar kepada kami. Anda boleh terus ke pautan (Privacy Policy & Refund Policy) untuk bacaan rujukan lanjut tentang proses ganti rugi.



Apa Kata Mereka Sebagai Peminat Daging Segar dagingonline.com ?


  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar
  • daging segar

β€œ Saya mula-mula tak percaya macam mana daging segar boleh pos. Saya cuba jer lah order. Then sampai stok daging segar dari Daging Online dalam keadaan sangat baik & masih segar bugar.. ” β€” Halim, Melaka


daging

β€œ Selalu bila dah balik kerja lewat petang, memang malas nak keluar beli barang dapur dah. So saya beli je daging dekat Daging Online lebih senang. Hantar depan rumah ” β€” Stephanie, Bangsar South


daging

β€œ Rumah saya dekat dengan HQ Daging Online di Puchong ni. Terus calling je, dorang hantar daging ” β€” Zaihasra, Taman Putra Prima


daging

β€œ Bila waktu kerja, nak keluar masa agak limited. Saya suka order daging online saja, lebih ekonomik ” β€” Farah, Damansara


daging lembu segar

β€œ Saya regular customer Daging Online. Satu je saya suka, daging dorang memang cantikkkk… ” β€” Syafiq, Bandar Tun Hussein Onn


daging segar

β€œ Dorang boleh ikut masa kita untuk delivery, tu yang saya prefer beli kat sini. TQ team Daging Online ” β€” Ayuni, Cheras


daging segar

β€œ Saya order on-the-spot, dorang delivery pun on-the-spot… Dahsyat… Laju.. ” β€” Zarina, Kuala Lumpur


daging lembu tempatan

β€œ Memang kami sekeluarga suka daging dalam masakan. Jumpa juga dengan supplier yang mudahkan kami akhirnya.. Alhamdulillah lah.. ” β€” Juraiha, Port Dickson


daging segar tempatan

β€œ Tak pernah pun beli daging secara online. Tengok review semua macam OK, saya try.. Sampai weh… Hehehe.. ” β€” Syamimi, Shah Alam


daging segar

β€œ Orang rumah saya guna daging buat masak jual-jual rendang. Saya ambil stok dari Daging Online, sebab lebih senang & dorang boleh ikut apa kita mahu ” β€” Tuan Azwan, Putra Perdana


Khas buat peminat Daging Segar juga Daging Sejuk Beku (Import) yang suka untuk tambah karung poket bulanan dengan menjual daging. Disini anda masih berpeluang lagi untuk bersama kami dalam program RESELLER (wakil jualan) dan juga program AFFILIATE (bakal dibuka).
Kami amat memahami keadaan ekonomi yang agak mencabar ketika kini. Walaupun keadaan negara sudah berpindah dari fasa pandemik ke fasa endemik, namun kita masih bergelut dengan masalah ekonomi global yang tidak akan kesudahan. Pernah anda terfikir sebegini ?
Bagaimana Jika keadaan seperti sebelum ini berulang lagi?

Bagaimana Jika ketika itu, sumber pendapatan utama kita selama ini terjejas sekali lagi ?

Adakah kita ada simpanan & persediaan kewangan secukupnya untuk menghadapinya sekali lagi ?

Bersediakah kita, jika pandemik teruk covid-19 berulang kembali melanda Malaysia ?
daging segar

β€œ Best jadi reseller, ada lah sikit untung-untung buat topup duit bulanan saya “ Suhairi, Taman Medan


daging segar

β€œ Saya dah ada bisnes lain. Saja buat suka-suka sebab area rumah taman saya ada ramai penduduk. Tak sangka lebat juga masuk, Alhamdulillah rezeki saya anak beranak.. “ Aufirhan, Setia Alam


Persoalan yang kami utarakan semua itu adalah persoalan yang kita sendiri harus jawab. Namun, di sebalik keadaan ekonomi yang teruk pernah melanda dunia pada ketika itu, adakah anda tahu terdapat beberapa industri yang menjana keuntungan 5X – 10X berbanding tahun sebelumnya ?
Ya, industri makanan adalah salah satu yang mendapat pulangan berlipat kali ganda. Alhamdulillah, ini yang dipanggil ” Blessings In Disguise “ ataupun Rahmat Yang Tersembunyi. Lebih-lebih lagi, perniagaan membekal makanan harian SECARA ONLINE.
daging segar

β€œ Saya memang suka jual produk orang. Senang, kita tinggal promote je. Tunggu sales masuk, takyah sibuk-sibuk nak jadi founder, nanti sakit kepala.. “ Cik Hasnidar, Cyberjaya


daging segar

β€œ Pada mulanya saya tak tahu macam mana nak jual daging ni. Saya cuba upload gambar & video daging online di whatsapp story & FB profile saya je. Tak sangka ramai jiran & kenalan nak order. Best juga.. “ Yatie, Seri Kembangan


Terutamanya bisnes berkonsepkan DELIVERY seperti di Daging Online, bisnes membekalkan daging segar buat rakyat Malaysia ketika suasana pandemik teruk berlaku. Namun, tidaklah dijanjikan bulan bintang jika anda turut serta dalam program kami.
Cuma mungkin dengan ada sedikit penambahan dalam dompet simpanan bulanan anda, ia boleh dijadikan sebagai dana kecemasan ketika anda memerlukan. Paling penting, khas untuk anak-anak & keluarga terdekat yang tersayang, kita mampu memberikan yang terbaik apabila ada lebihan dana kecemasan.
daging segar

β€œ Komitmen bulanan duduk di metropolitan KL ni, semua orang tahu. Kalau takde sumber income tambahan, struggle la hujung bulan. Saya buat sebagai part-time jadi reseller Daging Online, boleh tambah sikit-sikit income OK lah.. “ Ridzuan, Sungai Penchala


daging segar

β€œ Ambo student lagi. Bisnes suka-suka sambil jalan-jalan jupo saing sobat. Ambo cover area Kota Bharu jah, sapo-sapo nok order daging tu boleh cari ambo deh.. “ Amin, Kota Bharu


Hasil untung perniagaan kecil-kecilan nanti, mampu menampung serba sedikit keperluan anda apabila dalam keadaan tersepit.
Lagi pula permintaan daging segar adalah terlalu tinggi, dan produk jualan pula adalah bahan makanan asas yang tidak memerlukan pemasaran gempak ala-ala perniagaan seperti fesyen, produk kesihatan, dan kosmetik.
Ia tidaklah dikatakan terlalu mudah, tapi sangat sesuai buat mereka yang “low-profile” punya mindset. Bisnes daging ni tak glamour, tapi ada hasilnya.
Peluang bisnes seperti Daging Online adalah BONUS buat mereka yang sememangnya tidak banyak skill marketing yang gempak, tak pandai menjual sangat, tak pandai menulis ayat power, malu nak approach customer, tak pandai closing, dan tak tahu asas editing video & sebagainya.
Kerana apa ? Hampir kesemua alat bantu pemasaran bakal kami sediakan untuk anda. Anda hanya TIRU & BUAT sahaja..
daging segar

β€œ Saya memang jual kat jiran taman aje. Saya upload dalam group whatsapp taman, amik order, pastu malam lepas balik kerja, delivery untuk setiap rumah. Not bad juga, nak laku setiap hari 5kilo – 8kilo tu kacang aje, hehehe.. “ Cik Aten, Taman Desiran Bayu Puchong


daging segar

β€œ Kami di Usrah Mart setiap kali nak raya, akan restok daging segar dengan team Daging Online ni. Permintaan di kedai amat tinggi, terpaksa dapatkan bekalan tambahan bila musim perayaan.. “ Usrah Mart, Shah Alam


Sudah ramai yang mula & berjaya bersama kami ketika musim PKP 1.0, PKP 2.0, PKP 3.0, musim perayaan Aidilfitri, dan terkini musim endemik.
Secara jujurnya, apabila anda aktif jadi sebahagian RESELLER DAGING ONLINE, dan hasilnya mampu memberi tambahan RM200-RM500 setiap bulan pun, kami yakin ia adalah bajet tambahan yang amat baik buat anda sekeluarga.
Banyak manfaat yang boleh dibuat dengan tambahan pendapatan sedemikian. Anda boleh bermula kecil dahulu, dan mula sebarkan bisnes daging secara part-time di media sosial.
Terserah buat anda sendiri untuk menjual dengan kreativiti masing-masing. Kami di pihak HQ akan memberi bimbingan semampu mungkin, dengan harapan kita dapat bekerjasama dengan baik.
Langkah awal, adalah langkah yang agak mencabar. Namun apabila sudah bermula, anda akan rasa hasilnya seperti testimoni yang kami letakkan disini.
daging segar

β€œ Mulanya ibu saya customer Daging Online ni. Setiap kali beli banyak, saya terfikir lebih baik jadi agen. Boleh dapat harga diskaun agen & tambah income sikit buat jualan.. “ Zulkifli, Putra Perdana


daging segar

β€œ Layan juga buat bisnes daging ni. Kami supply bekalan daging frozen import kat kedai-kedai tomyam area Selatan. Thanks Daging Online, sebab mudahkan urusan bekalan kami.. “ Hedir, Sungai Putat Melaka


Buat anda yang serius & betul ada minat mendalam dalam memulakan perniagaan daging segar sendiri secara kecil-kecilan, disinilah tempat terbaik untuk bermula.
Tanpa modal yang besar & tanpa perlu ada kedai, anda juga tidak perlu kotorkan tangan untuk memotong daging.

Hanya perlukan sedikit kesungguhan & tekun untuk mempromosikan daging segar ini buat kenalan, sahabat, jiran tetangga mahupun saudara-mara terdekat anda.
Ada rezeki, anda mampu menambah salah satu cabang pendapatan bulanan, dengan menjual daging segar daripada Daging Online buat pasaran sekitar anda. Selamat maju jaya… BOLEH KLIK SINI & LINK DIBAWAH
daging segar

β€œ Sambil jual runcit & borong buat client kami, terdorong untuk bagi peluang buat mereka yang suka berusaha. Alhamdulillah, tak banyak pun, at least HQ Daging Online mampu sumbang sedikit manfaat buat anda.. “ Haizad, Marketing Manager dagingonline.com